25 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat, CNR EMLAK 2015'e katıldı!

Beyttürk İnşaat, CNR EMLAK 2015'e katıldı!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.



Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Beyttürk İnşaat olarak Körfez yatırımcısını hedefliyoruz. Arap yatırımcısının Türkiye'ye güveni tam... Körfez yatırımcısı Türkiye'de ev sahibi olmayı istiyor" dedi.Yalova ve İznik'te körfez ülkelerinden yüksek talep gören projelerinin bulunduğuna dikkat çeken Muhammet Uğurcan Barman, "Bu fuarda hem satış odaklı çalışmalar hem de tanıtım çalışmaları yapacağız. Burada uluslararası birçok yatırımcı ile bir araya gelme fırsatımız olacak. Yalova ve İznik ile birlikte dolayısıyla ülkemizin tanıtımını yapmış oluyoruz. Beyttürk olarak Körfez ülkelerinin önde gelen firmalarından çok sayıda ortaklık teklifi alıyoruz" diye konuştu. 


YALOVA'NIN YAŞAM MERKEZİ 

Yalova'da 19.000m2lik alana kurulan Beytepe, her bir dairenin en iyi açıdan en geniş manzaraya hakim olabileceği şekilde planlandı. Beyttürk Orman, sosyal hayatı ev konforuyla bütünleştiren, her metrekaresi yaşam enerjisi ile dolu modern imkânlarıyla Çınarcık'a değer katan bir proje. Yalova'nın Termal bölgesinde yükselen Miatermal'in en büyük özelliği, dünyaca ünlü termal sıcak suyunun projenin sosyal alanlarında kullanılabilecek olması. Proje, 54 adet iki katlı dairelerden oluşuyor.


Yeni Akit


Geri Dön