25 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat son durum

Beyttürk İnşaat son durum

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.

Beyttürk İnşaat projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Beyttürk İnşaat son durum Haberi

Beyttürk İnşaat son durum

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Beyttürk İnşaat olarak Körfez yatırımcısını hedefliyoruz. Arap yatırımcısının Türkiye'ye güveni tam... Körfez yatırımcısı Türkiye'de ev sahibi olmayı istiyor" dedi.Yalova ve İznik'te körfez ülkelerinden yüksek talep gören projelerinin bulunduğuna dikkat çeken Muhammet Uğurcan Barman, "Bu fuarda hem satış odaklı çalışmalar hem de tanıtım çalışmaları yapacağız. Burada uluslararası birçok yatırımcı ile bir araya gelme fırsatımız olacak. Yalova ve İznik ile birlikte dolayısıyla ülkemizin tanıtımını yapmış oluyoruz. Beyttürk olarak Körfez ülkelerinin önde gelen firmalarından çok sayıda ortaklık teklifi alıyoruz" diye konuştu. 


YALOVA'NIN YAŞAM MERKEZİ 

Yalova'da 19.000m2lik alana kurulan Beytepe, her bir...