28 / 03 / 2024

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.



Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4) Her türlü dekorasyon isleri, tamirat ve boya isleri yapmak. 5) Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. 6) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 7) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 8) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 9) Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek 10) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar veya kiraya verebilir. Her türlü motorlu veya motorsuz kara, hava ve deniz ulaşım aracını alabilir, satabilir, kiralar veya kiraya verebilir. 11) Şirket amaçları doğrultusunda yurt içi ve yurtdışı bankalarda hesaplar açabilir, bu bankalardan krediler kullanabilir, ipotekler alabilir, ipotekler verebilir, kredi kullanabilir, kefalet verebilir, emval kefalet kredileri, KOSGEB kredileri alabilir. 12) Şirket başka şirketlerle ortaklıklar kurabilir. Yurt içi ve yurt dışı firmalardan her türlü marka ve patent hakları alabilir bunları başkalarına devredebilir.


Geri Dön