16 / 04 / 2024

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımları ile herkesin yaşam alanlarını dizayn eden Çilek; hem koltuk hem yatak olma özelliği taşıyan yeni ürünü ‘Sleepy Puf’ ile çocuklara renkli ve keyifli ortamlar sunuyor.



Odalarda keyifli yaşam alanları hazırlayan Çilek, canlı renklere sahip yeni ürünü Sleepy Puf ile çocuklara istedikleri zaman yatak, istedikleri zaman da koltuk olarak kullanacakları fonksiyonel bir ürün sunuyor. 


Sadece Çilek Mağazalarında!

Kırmızı ve turkuaz olarak iki farklı renkte hazırlanan Sleepy Puf, hem koltuk olarak hem de arka kısmındaki fermuarı açılınca yatak olarak kullanılabiliyor. Çocuklara ve gençlere odalarında farklı kullanım alternatifleri sağlayan Sleepy Puf, kumaşının altında kullanılan keçe lamineli boncuk silikon ve elyaf dolgusu ile de deformeyi önlüyor. 


Patenti ve satış hakkı sadece Çilek'e ait olan ve yalnızca Çilek mağazalarında satışa sunulan Sleepy Puf, açılabilir özelliğiyle çocuklara odalarında yerde oyun oynama imkânı sağlıyor. Toz ve leke tutmayan anti-bakteriyel kumaşı, dayanıklılığı ve kolay temizlenebilir olmasıyla da çocukların sağlığına dikkat ederken ailelerin de güvenini kazanıyor.


Geri Dön