29 / 03 / 2024

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.



Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojilere imza atmaya devam ediyor. ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.


Yarım asırlık İtalyan markası ISVEA, Akıllı Klozet Kapağı smartPlus sayesinde banyolarda hem hijyenik hem de konforlu kişisel temizlik ortamı sunuyor.


El değmeden temizlik


Teknolojik özelliklerin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeken smartPlus, kişisel hijyen konusunda banyolarda yepyeni bir devri başlatıyor. Özel kumanda sistemiyle tüm fonksiyonların kolayca kullanılabildiği smartPlus, el değmeden temizlik yapılmasına olanak sağlıyor.


Suyun sıcaklığını ve basıncını ayarlıyor

Alışılmış klozet kavramına yeni bir soluk getiren smartPlus, sıcak su bağlantısı olmaksızın suyu ısıtıyor ve su sıcaklığını istenen dereceye ayarlayabiliyor. 

Ayarlanabilir su sıcaklığı, su basıncı ve çıkışı sayesinde kişiye özel yıkama seçenekleri sunan smartPlus, yıkama sırasında ileri-geri hareket ettirilebilen, kişiye göre ayarlanabilen ve her yıkamada otomatik olarak kendini temizleyen paslanmaz taharet musluğu ile de kişiye özel su akışı ve yıkama imkanı sağlayarak kusursuz hijyeni banyolara getiriyor. 


El değmeden kişisel temizlik sağlayan smartPlus, aynı zamanda ısıtmalı kapak özelliğiyle de konforlu bir banyo deneyiminin kapılarını aralıyor. 


Geri Dön