25 / 04 / 2024

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…



Ege’nin incisi Bodrum Ortakent’te “Soul Of Bodrum” projesini hayata geçiren Çınar Elite Yapı, toplamda 45 milyon liralık yatırımla sektörün hızla büyüyen markaları arasında yer aldı. Gayrimenkul sektöründe “güvenilirlik ve yeni bakış açıları” yönünde atılan adımlara öncülük eden Çınar Elite Yapı, “Siz Buna Değersiniz!” anlayışıyla her projesinde, tasarımdan şantiyeye, teknik ekipten yönetime kadar titizlikle çalışarak müşterilerine sonuca başarıyla ulaşmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

DÖRT MEVSİM REZİDANS HİZMETİ

Forbes'in haberine göre; “Soul Of Bodrum” projesinde bilinen mekan algısını değiştirdiklerini söyleyen ve tüm projelerde kullanılan ürünlerin birinci kalite olduğuna dikkat çeken Çınar Elite Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Önder, “Residences&Otel konseptiyle hizmet verecek olan ‘Soul Of Bodrum’ projemizde ev sahiplerimiz, kendi özel plajlarında huzurla tatillerini yaparken, otelimizin sağladığı konfordan da diledikleri zaman faydalanabilecek. Bu projemizde, iki villamız hariç tüm evlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” diyor.

LÜKSÜN YENİ ADRESİ

Çınar Elite Yapı olarak, “Soul Of Bodrum” projesinin yanında denize sıfır, 40 metre cepheli 12 rezidans ve 12 müstakil villadan oluşan “Pearl Of Bodrum” projesinin tasarımına başladıkları bilgisini de veren Murat Önder, “Soul Of Bodrum” projesinde hayata geçirdikleri her şeyi “Pearl Of Bodrum” projesinde de aynı kalite ve hizmet standardıyla sunacaklarını ve projenin satışına projelendirme bittiğinde başlanacağını söylüyor.

"BODRUM VE ÇEVRESİNDE YAPTIĞIMIZ HER PROJEDE DOĞAYI KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Tüm bunların yanı sıra konutların yaz-kış yaşamaya uygun olarak tasarlandığının altını çizen Önder, “Bodrum Ortakent; doğasıyla, iklimiyle, koylarıyla, tarihiyle, coğrafi yapısıyla ülkenin ve Avrupa’nın incisi. Ben ve ortağım Fatih Efe, Bodrum ve çevresinde yaptığımız her projede ekolojik düzeni ve doğayı korumaya özen gösteriyoruz” diyor. Önder, konuşmasını şu şekilde sürdürüyor: “2017’nin kasım ayında başladığımız, 15 Temmuz 2018 tarihinde denize sıfır butik otelini açtığımız, 2018’in aralık ayında ise teslim etmeyi hedeflediğimiz ‘Soul Of Bodrum’ projemize gösterdikleri ilgilerinden dolayı değerli müşterilerimize ve emlak sektöründen kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 2018’in ekim ayında başlayacağımız ‘Pearl Of Bodrum’ projemizi ise Ortakent Yahşi’de değerli müşterilerimize sunacağız.”
 

Web: http://cinareliteyapi.com.tr/


Geri Dön