25 / 04 / 2024

Çınarlı Bahçe Evleri'nde 198 bin liraya! 15 Ekim'e kadar!

 Çınarlı Bahçe Evleri'nde 198 bin liraya! 15 Ekim'e kadar!

Firma: İş GYO

Proje: Çınarlı Bahçe

İş GYO’nun 476 ünitelik konut projesi Çınarlı Bahçe Tuzla’nın özel fiyat ve ödeme seçeneklerinden faydalanmak için son günler...



 15  Ekim 2012 tarihine kadar geçerli olacak olan ödeme  seçenekleri ve fiyatlar, bu  projeden ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak avantajlar  sunuyor.


Değişimin mimarı  İş GYO  imzalı, yeşilin gölgesinde dingin ve sakin bir yaşamın anahtarını sunan  Çınarlı Bahçe  Tuzla projesinde son evler için son fırsat günleri! 15 Ekim itibariyle mevcut ödeme seçenekleri yeniden düzenlenip fiyatları artacak olan konutların satışına yaklaşık 1 yıl önce başlandı. Çınarlı Bahçe Tuzla projesindeki dairelerin teslim tarihi ise Ağustos 2013. 


Çınarlı Bahçe Evleri'nde 1+1 daireler 198 bin lira, 1+1,5 daireler 242 bin lira, 2+1 daireler 278 bin lira, 3+1 daireler 369 bin lira, 4+1 daireler 521 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.


 Çınarlı Bahçe Evleri nde 198 bin liraya! 15 Ekim e kadar!


Huzurlu, sakin, kendine yeten, doğayla uyumlu ve tamamen insana odaklı bir yaşam sunan konutlarıyla Çınarlı Bahçe Tuzla, E–5 Karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina projesine yaklaşık 3 km. mesafede, konumlanıyor. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik ve otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, market ve hizmet alanları gibi detaylarıyla Çınarlı Bahçe Tuzla tamamen insana ve doğaya odaklı, keyifli bir yaşam sunuyor. Çınarlı Bahçe Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Anaokulu’nun yer alacağı ve her detayı incelikle planlanan, modern bir mimari anlayışla hayata geçirilecek olan  proje, sakinlerine “İstanbul’da Yeni Hayat”ın tüm güzelliklerini bir arada sunuyor. 


 Çınarlı Bahçe Evleri nde 198 bin liraya! 15 Ekim e kadar!


Çınarlı Bahçe Tuzla, az katlı bloklardan oluşan konutları, yeşil alanları suyla buluşturan zengin peyzaj tasarımı ve koruma altına alınan koru alanı ile sakinlerine keyifle nefes alacakları bir ortam sağlıyor. 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 

1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.’nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB’de işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO’nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. 2011 yılı üçüncü çeyreği itibarıyla Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 37’si ofis, %24’ü alışveriş merkezi, %8’i otel, %8’i arsa, %18’i proje ve %5’i para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM,  Ankara  İş Kulesi, Maslak Binası, Ankara Merkez, Ankara Kızılay, Sirkeci ve Antalya Banka Hizmet Binaları, Güneşli Operasyon Hizmet Binası, Taksim Binası, Real Hipermarket, Mallmarine AVM, Marmarapark AVM, turizm sektöründe ise Seven Seas Oteli, Lykia Lodge Kapadokya Otel, Club Magic Life Kemer Imperial Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir.




http://cinarlibahce.isgyo.com.tr


0212 325 48 00 



projeye sor



Geri Dön