29 / 03 / 2024

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 



Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı.  Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Çin'de ölen kişinin ailesi izin vermediği için yıkılamayan mezar inşaatın içinde kaldı ve ilginç görüntüler ortaya çıktı.

 

Çinli firma ortada kalan ve sahibini bir türlü ikna edemedği mezarı binanın içerisinde tutarak inşaata devam etti. Chang Zhinzyu, ailesinin büyüklerinin bulunduğu 4 mezar için verilen tazminatı düşük bulup bir türlü satış izni vermedi.

 

Bunun üzerine Çinli firma, mezarın o bölümü kare şeklinde kapatarak çalışmalarına devam etti. Mezarlığın tamamen kapanağına gören aile şirketle tekrar masaya oturdu. Zhinzyu, 4 tabutun kemikleriyle beraber başka bir mezarlığa taşınması konusunda anlaşmaya varıldı. Firma inatçı Çinliye mezar başına 128 dolar ödeyecek. 
 

Çin de mezar inşaatın ortasında kaldı!

 

Çin de mezar inşaatın ortasında kaldı!


Geri Dön