18 / 04 / 2024

City Center 'da metrekaresi 2 bin dolara!

City Center 'da metrekaresi 2 bin dolara!

Özyurt Madencilik & Vizyon İnşaat tarafından Esenyurt 'ta hayata geçirilecek olan City Center projesinde metrekare satış fiyatları 2 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor. 2 ay önce yapımına başlanılan City Center 'da teslimler 3 yıl sonunda gerçek



Esenyurt 'ta gerçekleştirilecek olan City Center projesinde metrekare satış fiyatları 2 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor. City Center, kamu binalarının bir arada olacağı bir proje olarak tasarlanıyor. Projeyi Özyurt Madencilik ve Vizyon İnşaat hayata geçirecek.
358 adet ofisten meydana gelen City Center projesinde yer alan ofislerden 40 'ı deluxe, 24 'u Premium ve kalanları ise home ofisten meydana geliyor. 2 ay önce yapımına başlanılan City Center 'da teslimler 3 yıl sonunda yapılacak ve projede yaşam başlayacak. Citycenter'da; Esenyurt Belediye Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Binası da bulunacak.

City Center projesinde ofislerin alanları 64 metrekareden başlıyor ve 360 metrekareye kadar çıkıyor. City Center 'da ofislerin fiyatları ise metrekaresi 2 bin ile 2 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projedeki Premium ofislerin ise metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede ofislerin yüzde 20 'sinin satışı gerçekleştirildi.

17 dönüm arazi içinde, 152 bin metrekare inşaat alanına sahip olan City Center projesindeki AVM 3 katlı düşünülmüş ve AVM 'de yer alacak tahmini dükkan sayısı 70 adet. Bu sayı dükkanlar bölünerek artış sağlanabilir. Projede yer alan otopark 3 kattan oluşup 1260 araç kapasitesinde. Projenin hemen yanında 74 bin metrekarelik alanda park yer alıyor ve bu parktan AVM'ye girişler olacak.

www.citycenteresenyurt.com

450 25 61-62-63


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön