25 / 04 / 2024

City Center Esenyurt Projesi!

City Center Esenyurt Projesi!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

City Center Esenyurt Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yanı sıra, ofis ve kamu binalarından oluşuyor. Proje Esenyurt'ta yükseliyor...



City Center Esenyurt Projesi, Avrupa Yakası Esenyurt'ta Özyurt A.Ş ve Bahar İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Konutlarla beraber ofis alanlar ve kamu binalarından oluşan  City Center  Esenyurt Projesi,  buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark,  fitness merkezi ve spor alanları gibi alanlara sahip.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut alternatiflerine yer verilen City Center Esenyurt Projesi, 200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


2015 yılının Şubat ayında teslimlerin yapılması hedeflenen City Center Residence'ta yer alan konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Yüzde 1 KDV oraının uygulandığı City Center Esenyurt Projesi, 136 mağazalık alışveriş merkezi alanına sahip. Projede emniyet binası, belediye binası ve hükümet konağına da yer veriliyor.


City Center adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE



Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön