19 / 04 / 2024

City Center Esenyurt satılık daire!

City Center Esenyurt satılık daire!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

City Center Esenyurt satılık daire tipleri kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı



City Center projesi, Esenyurt Bölgesi içinde yükseliyor. City Center Esenyurt satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


City Center Esenyurt projesi, Özyurt A.Ş ve Bahar İnşaat tarafından inşa ediliyor.  City Center Esenyurt projesi,  hükümet konağı, belediye binası ve ilçe emniyet binasını da kapsıyor. 


Proje kapsamında alışveriş merkezi, konutlar ve ofisler bulunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. 


City Center Esenyurt satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Projede 428 konut yer alıyor. 


City Center Esenyurt satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında farklılık gösteriyor. 


Projede yer alan dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 180 metrekareye kadar yükseliyor. Projede 126 mağaza bulunuyor. 


City Center Esenyurt Evleri teslimleri Şubat 2015 olarak belirlendi. Projede oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası, yüzme havuzu,  fitness merkezi bulunuyor. 


City Center Esenyurt adres : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


City Center Esenyurt Evleri iletişim

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com


projeye sor



Geri Dön