18 / 04 / 2024

City Port Çarşı´da ramazan şenliği başlıyor!

City Port Çarşı´da ramazan şenliği başlıyor!

İstanbul´un en yeni ve modern marinası MARINTURK İstanbul City Port Çarşı´da "Ramazan Şenliği" başlıyor



On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her Çarşamba ve Cumartesi günleri İstanbul City Port Çarşı´da, İbiş Kukla gösterisinden ud-kanun dinletisine, sema gösterisinden fasıl heyetine, ney ve yaylı tambur dinletisinden Aşuk ile Maşuk gösterisine birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenecek.

Geleneksel Ramazan şenliklerinin vazgeçilmezleri macuncu, şerbetçi ve pamuk şekercinin yanı sıra sihirbaz, jonglör ve ateş yutan adam İstanbul City Port Çarşı ve marina misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. Çocuklar da tüm bu etkinliklerle birlikte yüz boyama ve sosis balon aktiviteleriyle eğlenceye doyacak.

Ramazan ayı boyunca her Çarşamba ve Cumartesi düzenlenecek etkinlikler ise şöyle;

Birinci hafta- Çarşamba günü: İbiş Kukla Tiyatrosu, sosis balon ile yüz boyama, neyzen ve yaylı tambur. Cumartesi Günü: Aşuk ile Maşuk, sosis balon ile yüz boyama, macuncu, kanto ve fasıl.

İkinci hafta- Çarşamba günü: Ud-kanun dinletisi, İbiş Kukla Tiyatrosu ve sosis balon ile yüz boyama. Cumartesi Günü: Karagöz ve Hacivat kukla tiyatrosu, pamuk şekerci, kanto ve fasıl.

Üçüncü hafta- Çarşamba günü: Sihirbaz, sosis balon ile yüz boyama, neyzen ve yaylı tambur. Cumartesi Günü: Aşuk ile Maşuk, sosis balon ile yüz boyama, şerbetçi, sema gösterisi.

Dördüncü hafta- Çarşamba günü: Sihirbaz, macuncu, ud-kanun dinletisi. Cumartesi Günü: Ateş yutan adam, jonglör, macuncu, kanto ve fasıl.
www.marinturk.com.tr

Geri Dön