29 / 03 / 2024

Cityscape Global 2012'de GYODER, Türk rüzgarı estiriyor!

 Cityscape Global 2012'de GYODER, Türk rüzgarı estiriyor!

"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için 2-4 Ekim tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2012'de de aktif bir şekilde rol alıyor



Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2012'de ilginin odağında, güçlü yapısı ve sunduğu cazip fırsatlarla Türkiye gayrimenkul sektörü yer alıyor. Türkiye'nin "Onur Ülkesi" seçildiği Cityscape Global 2012'de, katılımcılara 'Türkiye Özel Eki' dağıtılıyor. GYODER'in düzenlediği panellerde, Türkiye gayrimenkul sektörü, uluslararası yatırımcılara tüm yönleriyle tanıtılıyor. GYODER'in Cityscape Global 2012'de başlattığı rüzgarı, katılımcı Türk firmaları sundukları projelerle güçlendiriyor.


"Onur Ülkesi" Türkiye fuara damgasını vuruyor

Türkiye'nin bu yıl 'Onur Ülkesi' seçildiği Cityscape Global 2012'de; GYODER tarafından düzenlenen iki ayrı panel ile Türkiye gayrimenkul sektörü, uluslararası arenada tanıtılıyor. GYODER, Cityscape Global 2012'de gerçekleştirdiği çalışmalarla, gayrimenkul sektörünü, Türk geliştiricilerini, uluslararası yatırımcılar ve yabancı basın mensupları ile bir araya getiriyor. Ayrıca Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtmak amacıyla hazırlanan "Türkiye Özel Eki" de, fuar sırasında Cityscape Magazine ile birlikte tüm ziyaretçilere dağıtılıyor. Gerçekleştirilen yoğun çalışmalarla Türkiye gayrimenkul sektörü, Cityscape Global 2012'ye damgasını vuruyor.


GYODER panelleri ile Türkiye gayrimenkul sektörü tanıtıldı

Cityscape Global 2012'nin ikinci gününde (3 Ekim) düzenlenen GYODER panelleri, T.C. Başbakanlık Yatırım, Destek ve Tanıtım Ajansı Başkan Baş Danışmanı Hasan Pehlivan'ın açılış konuşması ile başladı. İlk GYODER paneli, "Türkiye'nin 10 Yıllık Geleceğindeki Cazip Yatırım Fırsatları Nelerdir?" başlığı altında gerçekleştirildi. Oturum Başkanlığını GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe'nin üstlendiği panelde; Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Başkan Yardımcısı Avi Alkaş, Amplio Real Estate Investments CEO & Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Tabanlıoğlu Mimarlık'tan Mimar Melkan Gürsel Tabanlıoğlu ve Akbank Genel Müdür Yardımcısı A. Galip Tözge konuşmacı olarak yer aldılar. Panelde; "Türkiye'de Ziyaret, Alışveriş ve Konaklama Alternatifleri", "Bölge, Kentsel Dönüşüm ve Sanayi Koordinatları ile Türkiye'de İç Talebin Rotası" ve "Turizm ve Gayrimenkulün Gelişimi İçin Lojistik ve Altyapı Çözümleri" başlıkları altında bilgi aktarımları gerçekleştirildi.


İkinci panelin başlığı ise "Türkiye'deki Atıl Alan ve Uygun Alan Projelerine Başarılı Şekilde Yön Vermek" oldu. Oturum Başkanlığını ÇEDBİK Başkanı Haluk Sur'un yaptığı bu panelin konuşmacıları ise ENSPD Investment Project Delelopment Yönetici Ortağı Mehmet Ali Ergin, Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı ve Urban Green Global Kurucusu Sidney Rasekh oldu. Bu oturumda ise; "400 Milyar Dolarlık Bir Endüstri; Kentsel Dönüşüm", "1.000.000 Yaşam İle Yeni İstanbul Projesi; Ne Kadar Gerçekçi", "Türkiye'de Yatırımı Kolaylaştıran Yeni Yasa" ve "Yabancı Geliştiriciler ve Yatırımcılar İçin Yasal Düzenlemeler" konu başlıkları ele alındı.


Cityscape Awards'ı da GYODER etkileyecek

Fuarda ayrıca GYODER, hem girişimcilerin hem de mimarların ödüllendirildiği Cityscape Awards'ta da etkili olacak.


Türk firmaları ilginin odağında

Türkiye gayrimenkul sektörü için çok önemli bir tanıtım fırsatı sunan Cityscape Global 2012'de, GYODER'in yanı sıra katılımcı Türk firmaları Ağaoğlu, Deska Global, Ensar Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık, Tahincioğlu, The Turkish Property Centre, Viatrans, Space Gayrimenkul, ML Yapı, ENS Project Development projeleri ile öne çıktılar.


Fuarda Türkiye'nin yanı sıra; Kanada, Şili, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Irak, Kuveyt, Libya, Polonya, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, İsviçre, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Büyük Britanya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere toplam 18 katılımcı ülkeden 85'in üzerinde proje geliştirici stantlarıyla yer alıyor. Cityscape Global 2012'de ilgi odağı sıralamasında Türkiye'yi, rekor sayıdaki ülke pavilyonları arasında Rusya, Katar, Mısır, ABD, Hindistan ve Irak takip ediyor.


Cityscape Global 2012 rekor katılımla büyük etki yaratıyor

2011 yılında 78 katılımcı ülkeden, 151 firma ile 20 bin sektör profesyoneli ve yatırımcıyı bir araya getirerek büyük başarı yakalayan Cityscape Global, bu yıl da katılımın yüzde 25 artmasıyla uluslararası pazarda yine çok önemli bir etki yaratıyor.


Geri Dön