20 / 04 / 2024

Space Gayrimenkul Cityscape Global 2012’ye katılıyor!

Space Gayrimenkul Cityscape Global 2012’ye katılıyor!

Çok sayıda ülkeden sektör temsilcileri ile yatırımcıları buluşturan Cityscape Global 2012’ye Türkiye’den katılan tek gayrimenkul danışmanlık firması Space oldu...



İstanbul’da lüks konut denilince akla gelen ilk danışmanlık firmalarından biri olan Space Gayrimenkul sahip olduğu bilgi birikimi ve uzman kadrosuyla portföyünde birçok lüks ve özel konutla birlikte isim yapmış farklı projeleri de barındırıyor. Türkiye’nin son yıllarda yabancı yatırımcı tarafından tam bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Space Gayrimenkul ortaklarından Filiz Çakmur ‘Sektörün uluslararası platformda en büyük etkinliklerinden biri olan Cityscape Global 2012’de Türkiye bu yıl onur ülkesi seçildi. Bu bile başlı başına ülkemize olan ilgiyi ve sektörde geldiğimiz noktayı özetliyor. Biz de Space Gayrimenkul olarak bu önemli etkinlikle yabancı yatırımcıya ülkemizi biraz daha tanıtabilmeyi hedefliyoruz’ şeklinde konuştu.


Cityscape Global 2012 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilecek. Etkinlikte sektörün tanıtımı konusunda Türkiye’de önemli adımlar atan GYODER de (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) etkin rol üstleniyor. Bu çerçevede Cityscape dahilinde Türkiye’nin 10 yıllık geleceğindeki cazip yatırım fırsatlarına ve atıl alan projelerine yönelik özel paneller düzenlenecek.


Geri Dön