28 / 03 / 2024

Çivril'e 7,5 milyon liralık yatırım!

Çivril'e 7,5 milyon liralık yatırım!

30 Mart seçimlerinin ardından “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de 7,5 milyon liralık yatırımı kapsayan açılış ve temel atma töreni düzenledi.




Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çivril İlçesi’nde hayata geçirdiği yatırımların açılış ve temel atma törenleri yapıldı. Yaklaşık 7,5 milyon lira tutarındaki yatırımlar için düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Çivril Yamanlar Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yamanlar- Karayahşiler yolunun açılışı ile başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir olduktan sonra hizmet ağını genişlettiklerini belirterek, her ilçe ve bağlı mahallelerinde yatırımların artarak devam ettiğini söyledi. Başkan Zolan, "Büyükşehir olduktan sonra hizmet zeminini genişlettik ve kısa sürede sistemi oturtmaya başladık. Hep söylediğimiz gibi ‘Denizli merkezde ne varda ilçelerinde de o olacak.’ Bugün Yamanlar- Karayahşiler arasında yapılan yolun açılışını yapıyoruz. Sadece yol değil Çivril ve mahallelerinin ne eksiği varsa Büyükşehir olarak elimizden geleni yapacağız. Söz verdiğimiz her şeyi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.


Bakan Zeybekci, "Büyükşehir her türlü yatırımı yapmaya devam edecek"


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Denizli'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir il olduğunu vurgulayarak, kentin Türkiye’de hem siyasette hem sanayide ilklerin içinde yer aldığını söyledi. Bakan Zeybekci, "Denizli Büyükşehir Belediyemiz çalışmayı sürdürüyor. Son dönemlerde yapılan yatırımlarla kentin çehresi değişmeye devam ediyor” dedi. Denizli’nin Türkiye’nin en hızlı gelişen illerinden birisi olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: “Geçmiş yıllarda Çivril ve Uşak arasındaki yolların halini herkes biliyor. Ancak yatırımlarla trafiğin daha rahat işlemesi adına yollar yapıldı. Bunun yanında ilçe ve mahallelerinde ne eksiklik varsa yapılmaya devam ediyor. Biz hizmet için, Denizli ve Türkiye’nin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” Konuşmaların ardından Yamanlar-Karayahşiler Yolu’nun açılışı dualarla gerçekleştirildi.


7,5 milyon liralık yatırım


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler Çivril’e Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan diğer yatırımlarla birlikte yaklaşık 7,5 milyon lira değerinde maliyeti bulunan, Işıklı Altyapı, Gümüşsu Kiraz Alım Merkezi ve Çivril (Merkez) 5000 m3 su deposunun temel atma törenini gerçekleştirdi.





Denizli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön