26 / 04 / 2024

Çizmeci Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı!

Çizmeci Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Çekmeköy Konsept te şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 179 bin TL den başlıyor.Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy de inşa edilen Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı.



Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy de inşa edilen Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı.

2.Etap Mayıs 2015 te teslim ediliyor. Fiyatları ve uygun faiz oranları ile dikkat çeken projenin değerinin önümüzdeki yıllarda faaliyete geçecek Üsküdar-Çekmeköy  metrosu ,400 yataklı Çekmeköy Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ve Hüsnü Özyeğin Üniversitesinin Açılmasıyla birlikte daha çok artması bekleniyor. Çekmeköy Konsept te şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 179.000TL den başlıyor.


2016 yılında Çekmeköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesi ,2018 yılında metronun faaliyete geçmesi ile birlikte prim potansiyeli daha da artacak olan Konsept Çekmeköy’e konut alıcısı büyük ilgi gösteriyor.

Konsept Çekmeköy hem konforlu bir yaşam sürmek için hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor.

14.500  metrekare arazi üzerinde yapılan Konsept Çekmeköy projesi 6 bloktan ve 190 daireden oluşuyor. 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere üç daire tipi bulunuyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunan proje de  % 70 yeşil alan olarak ayrıldı. 

Çocuk oyun alanı, Açık –Kapalı yüzme havuzu, Açık-Kapalı Otopark, Fitness, Sauna, Buhar Odaları, Mini basketbol ve voleybol sahaları bulunuyor. Ayrıca site güvenliği için7/24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. 



projeye sor



Geri Dön