18 / 04 / 2024

çizmeci konsept çekmeköy

çizmeci konsept çekmeköy

Çekmeköy Konsept te şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 179 bin TL den başlıyor.Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy de inşa edilen Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı.

Taşdelen Çizmeci Konsept fiyat!

Taşdelen Çizmeci Konsept fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 155 bin TL'den, 2+1 daireler 220 bin TL'den ve 3+1 daireler 290 bin TL' den satışa sunuluyor...

Çizmeci Konsept Çekmeköy!

Çizmeci Konsept Çekmeköy, toplam 182 adet konuttan meydana geliyor. Çizmeci Grup imzası taşıyan projede konutlar için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor ve banka kredisi kullanılabiliyor...

Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim!

Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim için telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri bu ay sonunda teslim ediliyor...

Çekmeköy Çizmeci Konsept satılık!

Çekmeköy Çizmeci Konsept satılık konut fiyatları ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor

Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat!

Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept teslim tarihi 2013 Haziran ayı olarak belirlendi. Çizmeci Konsept Çekmeköy projesinin ikinci etap inşaatı da Haziran ayında başlıyor...

Taşdelen Çizmeci Konsept fiyat listesi!

Taşdelen Çizmeci Konsept fiyat listesi kapsamında dairelerin satışları 141 bin liradan başlayarak yapılıyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri'nde banka kredili ödemeler yapılabiliyor...

Çizmeci Konsept Çekmeköy!

Çizmeci Konsept Çekmeköy projesinde daireler 141 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor...

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept projesi Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında inşa ediliyor. Peki Çizmeci Konsept teslim tarihi ne zaman?

Çizmeci Konsept fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında, 3.Köprü bağlantı noktası Taşdelen’de hayata geçirilen Çizmeci Konsept projesi; 14 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 etap, 6 blok 190 daireden meydana gelmektedir.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Konsept Çekmeköy'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup imzası taşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

​Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler!

Çizmeli Grup tarafından hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Anadolu Yakası 'nda Çekmeköy’de yükseliyor. Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin bulunduğu ilk etap hemen teslim ediliyor.

Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler 295 bin TL'ye!

Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup tarafından Anadolu Yakası'nın Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Konsept Çekmeköy Konutları'nda 295 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 295 bin TL'den başladığı Konsept Çekmeköy Konutları kapsamında ilk etap hemen teslim ediliyor. İkinci etap teslimleri ise Mayıs ayında yapılacak.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çizmeci Grup Konsept Çekmeköy projesinde toplam 190 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konsept Çekmeköy Evleri'nde 295 bin TL'ye! İlk etapta hemen teslim daireler!

İlk etapta daire teslimlerinin hemen yapıldığı ikinci etapta ise Mayıs'ta yapılacağı Konsept Çekmeköy Evleri'nde daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Konsept Çekmeköy Konutları'nda 295 bin TL'ye! İlk etap hemen teslim!

Daire fiyatlarının 295 bin TL'den başladığı Konsept Çekmeköy Konutları projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'ye 2+1! İlk etapta hemen teslim daireler!

İlk etapta daire teslimlerinin hemen yapıldığı ve ikinci etapta ise Mayıs'ta teslim edileceği Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konsept Çekmeköy Evleri'nde ilk etap hemen teslim! 295 bin TL'ye 2+1!

İlk etap teslimlerinin hemen yapıldığı Konsept Çekmeköy Evleri'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

çizmeci konsept çekmeköy Haberi

çizmeci konsept çekmeköy

Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy de inşa edilen Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı.

2.Etap Mayıs 2015 te teslim ediliyor. Fiyatları ve uygun faiz oranları ile dikkat çeken projenin değerinin önümüzdeki yıllarda faaliyete geçecek Üsküdar-Çekmeköy  metrosu ,400 yataklı Çekmeköy Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ve Hüsnü Özyeğin Üniversitesinin Açılmasıyla birlikte daha çok artması bekleniyor. Çekmeköy Konsept te şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 179.000TL den başlıyor.


2016 yılında Çekmeköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesi ,2018 yılında metronun faaliyete geçmesi ile birlikte prim potansiyeli daha da artacak olan Konsept Çekmeköy’e konut alıcısı büyük ilgi gösteriyor.

Konsept Çekmeköy hem konforlu bir yaşam sürmek için hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor.

14.500  metrekare arazi üzerinde yapılan Konsept Çekmeköy projesi 6 bloktan ve 190 daireden...