19 / 04 / 2024

Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim!

Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim için telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri bu ay sonunda teslim ediliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de yükselen  Çizmeci Konsept  Evleri  Çizmeci Grup  tarafından yükseliyor. Çizmeci Konsept Evleri 3 etap olarak hayata geçiriliyor. Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler tasarlandı. Çizmeci Konsept Evleri 14 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim için 0532 691 91 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.  Çizmeci Konsept Çekmeköy projesinde açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, basketbol sahası, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept teslim tarihi 2013 Haziran ayı sonu olarak belirtiliyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri'nde daireler 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat listesi 141 bin liradan başlıyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept nerede?

Çekmeköy Çizmeci Konsept adres : Atabey Caddesi No: 6 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul


Çizmeci Konsept Çekmeköy iletişim

Telefon: 0532 691 91 44

Web Adresi: http://www.cizmecikonsept.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön