24 / 04 / 2024

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.



UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı. Premium erkek giyim markası Climber B.C.’nin ilk mağazası kentin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan ve Avrupa’nın Top 10 alışveriş merkezi listesinde yer alan Columbus’ta açıldı.


Avrupa’da da büyümesini sürdüren, 30 ülkede 73 konsept mağazası bulunan Climber B.C. yeni koleksiyonuyla dünyanın önde gelen fuarlarından İtalya Floransa da gerçekleşen 90. Pitti Uomo ve Almaya  Panaroma Berlin’e katılan ender Türk markalarından biri oldu. Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu olmak üzere geniş bir coğrafyada 300’ün üzerinde satış noktası bulunan Climber B.C’nin katıldığı Pitti UOMO, bu yıl 12-15 Ocak’ta Floransa’da düzenlendi. Almanya’nın en büyük moda fuarı olan Panaroma ise 18 Ocak’ta Berlin’de gerçekleştirilecek.


Vatan


Geri Dön