19 / 04 / 2024

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.



Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş  bir indirim kampanyası düzenliyor. Yazlık veya yatırım olarak da olarak tercih edilen,  benzersiz bir devremülk deneyimi yaşamak isteyenler, peşin ödemelerde  sezondaki devremülkler için % 25+5, Nisan- Ekim aylarındaki devremülkler için de % 50+10’luk indirimden faydalanıp, bağımsız Kat Mülkiyeti Dönem  tapulu devremülk sahibi oluyor, üstelik  ara ara  haftalık olarak düzenlenen    % 50  nakit ile  Caretta İndirimleri de mevcut. 


Club Patara Evleri hemen yanı başında bulunan Patara Prince Resort otelinin denizi, sahilleri, havuzları, restoranları yani otelin bünyesindeki hizmetlerden de Yasal Haklarla yararlanma imkanı sunuyor. Çevre, Komşuluk ve Arkadaşlık ilişkilerinin yazlıktaki gibi bir tatil anlayışı ile geliştiği  Devre Mülk’lerde Salon + 1 yatak odalı ve büyük aileler için 6 kişilik  Salon + 2 yatak odalı üniteler, farklı m2’ lerde bulunuyor. Bahçe, birinci ve teras katları olarak konum, m2 ve mevsimsel dönem farklarına göre, ister tek haftalık ister 2 haftalık dönemler halinde Kat Mülkiyeti Dönem Tapusu ile satın alınabiliyor. Club Patara’nın ayrıcalıklı ödeme koşulları arasında faizsiz 12 ay taksit imkanı da bulunuyor. 


Geri Dön