29 / 03 / 2024

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım'da Yeşilköy'de gerçekleşecek!

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım'da Yeşilköy'de gerçekleşecek!

Yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.



Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını, kamu kurumları ile hizmet sağlayıcıları aynı çatı altında buluşturacak CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.


Türkiye'nin 14 farklı ilinden gelen gayrimenkul sektörünün öncü projelerinin kamu kuruluşlarıyla buluştuğu ve ulusal ve uluslararası yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak Fuarı, 55 ülkeden 9.792 si yabancı olmak üzere toplam 51.261 yatırımcı ağırlamıştır. Özellikle Avrupa, BDT, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez Ülkelerinden yatırımcılar CNR Emlak Fuarı'na yoğun ilgi göstermektedir.


Fuarcılık sektöründe 31 yıllık deneyim ve uzmanlığına sahip CNR Holding, Türkiye'de sektörün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu CNR Emlak Fuarı'nın ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmalarına uzman satış ve pazarlama kadroları ile hızla başlamıştır.


Firmanızın maksimum verim ve kazanç sağlamasına olanak tanıyacak CNR Emlak Fuarı'nın alan satışlarına başladığını bildirir, aşağıdaki irtibat bilgilerinden bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

 


Geri Dön