16 / 04 / 2024

CNR Emlak fuarı nerede yapılacak

CNR Emlak fuarı nerede yapılacak

Yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.

CNR Emlak Fuarı 40 bin yatırımcı ağırlayacak!

4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek CNR Emlak Fuarı'nda 6 bini yabancı olmak üzere 40 bin yatırımcı ağırlayacak. Körfez'den büyük alım grupları da bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de ziyarete açılacak!

AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacak.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de düzenlenecek!

40 bin ziyaretçi hedefleyen Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Fuar 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcıların akınına uğrayacak!

Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı yatırımcıların akınına uğrayacak!

Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım 2015'te gerçekleşecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR Emlak, 2015 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Yeşilköy'de sergilenecek.

CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım 2015'te sergilenecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR Emlak, 2015 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Yeşilköy'de sergilenecek!

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de!

CNR Emlak Fuarı, CNR Holding tarafından 4-8 Kasım arasında, Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Fuarın bu yıl CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım günü Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

CNR Holding tarafından düzenlenen CNR Emlak Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. 4 Kasım'da gerçekleşecek projede geçtiğimiz sene sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladı.

CNR Emlak Fuarı 2015, 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek!

Geçtiğimiz sene sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlayan Emlak 2015 – Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı bu yıl 4 Kasım'da kapılarını açacak.

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Ağaoğlu da katılım sağlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kamuoyunun yakından tanıdığı ve projeleri gündem yaratan Ağaoğlu da CNR Emlak 2014 Fuarı'nın katılımcıları arasında yer alacak.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR Emlak fuarı nerede yapılacak Haberi

CNR Emlak fuarı nerede yapılacak

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını, kamu kurumları ile hizmet sağlayıcıları aynı çatı altında buluşturacak CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.


Türkiye'nin 14 farklı ilinden gelen gayrimenkul sektörünün öncü projelerinin kamu kuruluşlarıyla buluştuğu ve ulusal ve uluslararası yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak Fuarı, 55 ülkeden 9.792 si yabancı olmak üzere toplam 51.261 yatırımcı ağırlamıştır. Özellikle Avrupa, BDT, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez Ülkelerinden yatırımcılar CNR Emlak Fuarı'na yoğun ilgi göstermektedir.


Fuarcılık sektöründe 31 yıllık deneyim ve uzmanlığına sahip CNR Holding, Türkiye'de sektörün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu CNR Emlak Fuarı'nın ulusal...