25 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.



Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı hazırlanıyor. Fuarda, aralarında emlak müzayedesinin de olduğu çok sayıda yenilik ön plana çıkarılacak.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı'nda yer alacak firmaların en prestijli ürünleri, fuar alanında özel olarak hazırlanacak müzayede salonlarında, sektörün en büyük temsilcisi İstihale Müzayedecilik aracılığı ile satışa sunulacak.
 
CNR Emlak Fuarı nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!
 
Müzayede de, fuar katılımcısı firmaların projeleri, konut ve ticari ünite almak isteyen yatırımcılara, fuara özel fiyatlarla sunulacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleşecek olan CNR EMLAK - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında, yerli ve yabancı 30 binin üzerinde yatırımcıyı ağırlayacak.


Geri Dön