23 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım günü Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

 CNR Emlak Fuarı 4 Kasım günü Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

CNR Holding tarafından düzenlenen CNR Emlak Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. 4 Kasım'da gerçekleşecek projede geçtiğimiz sene sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladı.



CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleriyle aynı çatı altında buluşturacak.


Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR EXPO Yeşilköy'de 4-8 Kasım tarihleri arasında 30 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.


Firmaların projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracakları CNR Emlak Fuarı'na AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün ve Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçi bekleniyor. 


Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı ayrıca MIPIM 2015’te de tanıtıldı. Önceki senelerde Suudi Arabistan Prensi Ahmad Bandar Al-Sider’in yaptığı ziyarette bulunduğu proje 2014 yılında sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladı. 



CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


Geri Dön