26 / 04 / 2024

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Ağaoğlu da katılım sağlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Ağaoğlu da katılım sağlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kamuoyunun yakından tanıdığı ve projeleri gündem yaratan Ağaoğlu da CNR Emlak 2014 Fuarı'nın katılımcıları arasında yer alacak.



İş yeri ve konut projeleri üreticilerinin yer alacağı CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. CNR EXPO Yeşilköy’de yapılacak fuara sektör büyük ilgi gösteriyor. Kamuoyunun yakından tanıdığı ve projeleri gündem yaratan Ağaoğlu da fuarın katılımcıları arasında. 


200’ün üzerinde projenin vitrine çıkacağı “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak Fuarı'na sektörden olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl ilki geçekleştirilen ve emlak projelerinin yok sattığı organizasyonu bu yıl da sektör temsilcileri yakın markaja aldı. Fuara sektörün öncü kuruluşlarından Ağaoğlu da katılıyor. Ağaoğlu, CNR Emlak 2014'te mega projelerini sergileyecek.


Emlak sektörünün yıldızı parlayan tüm projelerinin yer alacağı fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.


Geri Dön