26 / 04 / 2024

Suudi Prens’i ve bakanlar Emlak 2014 Fuarı'nı açıyor!

Suudi Prens’i ve bakanlar Emlak 2014 Fuarı'nı açıyor!

Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Emlak 2014 Fuarı, 11 Eylül günü ( yarın ) başlıyor. Suudi Prens’i ve bakanlar Emlak 2014 Fuarı'nı açıyor.



Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı aynı zamanda Sanayi ve Ticaret Bakanı Ravil Zaripov, Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Bakanı Dr. Tawfiq Al-Rabiah, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi,  CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in katılımı ile açılacak.


CNR EXPO Yeşilköy’de 14 Eylül’e kadar devam edecek Emlak 2014 Fuarı’nın açılış törenine Suudili Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud da katılacak. Suudi Prens, konut projelerini yerinde inceledikten sonra  kentin değişik noktalarına ziyaretlerde bulunacak.


250 firmanın katılımı ile düzenlenecek fuara, Ağaoğlu, AKS Grup, Demir İnşaat, E7 Yapı, Karden İnşaat, Makro İnşaat, NEF, Ortadoğu Grup, Özyurtlar, Babacan Yapı, Emlak Konut GYO, Rumeli Yapı ve Yalçınlar gibi sektörün öncü firmaları yeni konut projelerini görücüye çıkaracak.


Geri Dön