19 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı 2014 yılında iki kat daha büyüyecek!

CNR Emlak Fuarı 2014 yılında iki kat daha büyüyecek!

11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'na bu sene 35 bin kişinin katılması planlanıyor. Bu sene iki kat daha büyüyecek olan CNR Emlak Fuarı'nda 200 proje tanıtılacak.




CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nı, 35 bin kişinin ziyaret etmesi planlanıyor. Bu yıl iki kat daha büyüyecek olan CNR Emlak Fuarı'nda emlak sektörünün önde gelen projeleri sergilenecek. Fuarda konut projeleri, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, rezidanslar, plazalar, organize sanayi bölgeleri, A ve B sınıfı villalar ve sanayi siteleri müşterilere tanıtılacak.


Emlak sektörünün en güçlü 200 projesinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı'nın geçen sene ilki düzenlenmiş ve sergilenen projeler yoğun ilgi görmüştü. Özellikle, Suudi Arabistanlı yatırımcılar tarafından ilgi gören CNR Emlak Fuarı'na 2013 yılında Suudi Arabistan Kralı  Abdullah bin Abdüllaziz el-Suud’un yeğeni Prens Ahmad Bandar Al-Sider yatırım yapmak için fuara katılan isimler arasında yer almıştı.  


Yatırımcılardan yoğun ilgi gören CNR Emlak Fuarı hakkında konuşan CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta  Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde tanıtım faaliyetlerinde bulunduklarını bu bölgelerdeki yatırımcılarla doğrudan temas kurduklarını söyledi. "Uzak Doğu'da özellikle Çin'de acentelik oluşturuyoruz. Bu sayede Uzak Doğu yatırımcısını da fuara çekeceğiz. Gerek Avrupalı gerekse Arap ülkelerinin yatırımcılarına emlak-inşaat sektörümüzün avantajlarından söz ettik. Çok olumlu izlenimlerimiz oldu. İçinde bulunduğumuz dönemde Kentsel Dönüşüm süreci de önem kazandı. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar açısından bu sürecin önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Kentsel Dönüşüm bir yeniden yapılanma periyodu olarak görülmeli" dedi. 


Usta, İstanbul'daki mega projelerin de yatırımcılar tarafından ilgi gördüğünü belirtti. Alkan Usta, 3.Köprü ve 3.Havalimanı gibi projeler sayesinde mega kentin konutsal alanda daha da büyüyeceğini dile getirdi. 


Bu sene de herkesin beğenisini toplamaya aday İşyeri satın alma, Kiralama, Konut, Finansman Fuarı yurt içi ve yurt dışında pazarlama-satış çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.  Sine Fuarcılık yetkilileri Ortadoğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların 1.5 milyar dolarlık bir potansiyel ile fuara katılacaklarını vurguluyor.


Uzakdoğu'da acentelik oluşturduklarını ve Uzakdoğu yatırımcısını fuara çekmeyi hedeflediklerini söyleyen Alkan Usta sektörün en büyük platformlarından biri olan MIPIM'de Emlak Fuarı'nın lansmanını yaptıklarını söyledi.Bu sene CNR Emlak Fuarı'nda 2 milyar dolarlık yatırım yapılması bekleniyor. 




Geri Dön