19 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı, Araplar'ın yeni gayrimenkul adresi olacak!

CNR Emlak Fuarı, Araplar'ın yeni gayrimenkul adresi olacak!

11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı, Orta Doğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yarımadası'ndan Türkiye'ye gelecek 1,5 milyar dolarlık yatırım hamlesine ev sahipliği yapacak.



11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı, Orta Doğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yarımadası'ndan Türkiye'ye gelecek 1,5 milyar dolarlık yatırım hamlesine ev sahipliği yapacak. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuarda, 200’ün üzerinde proje vitrine çıkacak.  


CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”na özellikle körfez bölgesinden çok sayıda yatırımcı gelecek. Fuarın yurt dışı tanıtım çalışmalarına hız veren Sine Fuacılık yetkilileri, roadshow faaliyetleri kapsamında da Dubai, Abu Dhabi ve Sharjah'a da ziyaretlerde bulundu. Dubai World Trade Center, Adnec ve Expo Centre Sharjah'da üst düzey yetkililerle, firma sahipleri ve acenteler ile diyalog kurulurken, Türkiye Ticari Ataşeleriyle, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en önemli inşaat firmaları olan Nakheel ve Emaar ile de tanıtım faaliyetleri kapsamında görüşmeler gerçekleştirildi. Sine Fuacılık yetkilileri, sektöre hizmet veren Reidin gibi kuruluşlarla da iş birliği yaptı. Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri de ziyaret edildi. Sine Fuarcılık yetkilileri, Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların 1.5 milyar dolarlık bir potansiyel ile Emlak 2014'ü ziyaret edeceklerini belirtiyorlar.


Emlak sektörünün yıldızı parlayan tüm projelerinin yer alacağı fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.


Geri Dön