28 / 03 / 2024

CNR EXPO Fuarı 11 Eylül'de kapılarını açıyor!

CNR EXPO Fuarı 11 Eylül'de kapılarını açıyor!

CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. Fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.



CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek Emlak 2014-Konut ve işyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 11 Eylül'de kapılarını açıyor. 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. "Emlak 2014-Konut ve İşyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı", Türkiye'nin en büyük emlak platformunu CNR çatısı altında oluşturuyor. Ziyaretçiler fuar alanındaki bankalardan kredi alabilecek ve tapu işlemlerini başlatabilecek. Ayrıca ziyaretçiler, bilgi aldıkları projeleri karar aşamasında yerinde görmek istedikleri takdirde de fuar alanından özel servislerle proje sahasına ulaştırılarak ürünü doğrudan inceleyebilme fırsatı bulacak... 



FUARI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN 

TC Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO'nun desteğinde ITF Fuarcılık'ın organize ettiği Emlak 2014'e katılan firmaların cazip fiyat ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracağı projeleri görmeden ev ve işyeri almayın. Emlak 2014'te A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri ve plazaların tanıtımı yapılıyor. 


Habertürk 


Geri Dön