26 / 04 / 2024

emlak fuarları

emlak fuarları

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

Emlakçılar, CNR fuarında otel piyasasını masaya yatıracak!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı "Emlak 2014 - Konut. İşyeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşecek!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı "Emlak 2014 - Konut, işyeri Satınalma Kiralama ve Finansman Fuarı" 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Emlak sektörüne Arap ilgisi çok hızlı büyüyor!

CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarının açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. Fuarın açılışına Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları da katılacak.

CNR EXPO Fuarı 11 Eylül'de kapılarını açıyor!

CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. Fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü...

Adana inşaat fuarı açıldı!

BU YIL 8 'ncisi düzenlenen Adana İnşaat Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi' nde gerçekleşen törenle ziyaretçilere açıldı. TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü açılış konuşması yaptı...

İnşaat devleri MIPIM'de buluşuyor!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve ticaret fuarlarından biri olan MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek...

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tarihleri!

Her sene Kuveyt'te düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından eylülde yapılması planlanan ancak ertelenen fuara bu yıl Türkiye'den 18 firma katılıyor...

Mersin emlak fuarı 29 Kasım'da açılıyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Kadri Şaman, Mersin Yapı ve Emlak Fuarı 29 Kasım'da açılacağını belirterek, 'Gerek inşaat gerekse emlak açısından dünyada yaşanan değişik birikim ve teknolojiler Mersin'de buluşacak' dedi.

Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası fuarlar oldu

Son dönemde büyüyen inşaat sektörü, fuarları da etkiledi. İstanbul'da bu yıl 5 gayrimenkul fuarı düzenlendi, gelecek yıl bu sayı 6'ya çıkacak. Türkiye'deki toplam fuar sayısı ise 10'u buluyor..

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

CNR Emlak Fuarı'na Araplardan yoğun ilgi bekleniyor!

Gayrimenkul profesyonellerini buluşturan, Türkiye’nin önemli gayrimenkul fuarlarından olan ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti.

Markalı konut üreticileri CNR Emlak Fuarı’na neden katılmadı?

Yurtdışındaki gayrimenkul fuarlarına yoğun ilgi gösteren markalı konut üreticisi dün İstanbul’da kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılmadı. Emlak Konut GYO, TOKİ, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak, Demir İnşaat gibi firmalar fuarda yoktu.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Gayrimenkul şirketleri Dubai Cityscape 2015'de buluşacak!

Yaz dönemi başta olmak üzere yurtiçindeki belirsizlikler nedeniyle satışlarında dış piyasaya ağırlık vermeyi düşünen gayrimenkul firmaları, dünyanın önde gelen emlak fuarları arasındki Dubai Cityscape Global 2015’i deyim yerindeyse ablukaya aldı.

emlak fuarları Haberi

emlak fuarları

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.


Samimi bir ortamda maksimum fayda sağlamak için 100 kişilik kontenjanla planlanan SHARE, sektör çalışanlarının rahatlıkla katılabilmeleri için özellikle Cumartesi günü organize ediliyor. SHARE Kale Seramik Binası'nda...