16 / 04 / 2024

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek!

 CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü...



Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü. 35 bin yatırımcının ziyaret edeceği fuarda,  200’ün üzerinde proje sergilenecek.  


CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlencek “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl iki kat büyüyen fuarda, Türkiye’nin yıldız 200 projesi görücüye çıkarılacak.


Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak fuarını, 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Emlak sektörünün yıldızı parlayan tüm projelerinin sergileneceği fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak ve CNR Emlak 2014 Fuarı 40 bin metrekare alanda düzenlenecek.


Fuara yabancı ilgisi büyük

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuarda, emlak projeleri yok satmıştı. CNR Emlak 2013 Fuarı’na, Suudi Arabistanlı yatırımcılar, ceplerine 500 milyon dolar koyarak geldiler. Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdüllaziz el-Suud’un yeğeni Prens Ahmad Bandar Al-Sider de Türkiye’ye yatırım yapmak için CNR Emlak 2013 Fuarı’na katıldı. Suudi Arabistan’da çok büyük gayrimenkul yatırımları bulunan Ahmad Bandar Al-Sider, fuardaki projeleri tek tek inceleyerek, proje sahipleri ile özel görüşmelerde bulundu. İki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçlayan Ahmad Bandar Al-Sider, CNR yetkililerini Arabistan gayrimenkul ve diğer alanlarda fuar düzenlemeleri için davet etti.  


Aralarında Bin Ladin, Al Amuodi gibi sektörün öncü gruplarının da yer aldığı firmalar, bu paranın 3 katı ile  CNR Emlak 2014 Fuarı’na alım yapmak için geleceklerini bildirdiler. Bu yıl da  özellikle Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan dev yatırımcıların ziyaret edeceği fuara yönelik olarak hedef bölgelerde sonuç odaklı çalışmalar yapılıyor.  



CNR Holding'ten MIPIM çıkarması 

CNR Holding, Emlak 2014 fuarı  tanıtımını MIPIM 2014 Fuarı’na taşıdı. Türkiye'nin onur konuğu olduğu MIPIM'de, CNR Emlak 2014-Real Estate Fair Türkey standı ile yer alan CNR Holding yetkilileri Rusya ve Asya acenteliği için Rus firmalarla görüşmelerde bulundu. Ayrıca Rusya gayrimenkul sektörünün önemli dernekleri ile de iş birliği görüşmeleri yaptı. Uluslararası Emlak Fedarasyonu ile ön görüşme gerçekleştiren CNR'ın üst düzey yöneticileri, Türkiye Değerleme Uzmanları Derneği ile de yine MIPIM'de buluştu. CNR yetkilileri, Emlak 2014'te yapılabilecek etkinlikler konusunda dernek temsilcileri ile görüş alışverişi yaptı. 


Avrupa'nın önde gelen mimarlık ofislerinin üst düzey yöneticileriyle de MIPIM'de diyalog kuruldu. Fuarda, dünyanın saygın danışmanlık kuruluşlarından PKF Hotel Experts ile  hotel/turizm/eğlence alanlarında gayrimenkul danışmanlığı konusunda iletişime geçildi.  


Geri Dön