16 / 04 / 2024

CNR Holding emlak fuarı'nın bu yılki hedefi ne?

CNR Holding emlak fuarı'nın bu yılki hedefi ne?

CNR Holding'in düzenleyeceği emlak fuarına Körfez ülkeleri damga vuracak. 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.



Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 3'üncü kez CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, işyeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak olan fuar, 4-8 Kasım arasında düzenlenecek. 


GEÇEN YIL 120 MİLYON DOLARDI 

CNR Holding, büyük yatırımcı grupları Türkiye'ye çekmek amacıyla Körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firması Daleel Grup ile işbirliği protokolünü imzaladı. Körfez ülkeleri ile yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine öncülük edecek anlaşma sonucunda, CNR Emlak Fuarı'na 5 binin üzerinde yatırımcı ve alıcı grubun gelmesi bekleniyor. 2013'te düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda Araplar 120 milyon dolarlık alım yapmıştı. Bu yılki rakamın 500 milyon dolara çıkması bekleniyor. 


40 BİN ZİYARETÇİ HEDEFİ

Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, ABD, Portekiz, Kuzey Kıbrıs'tan çok sayıda sektörün öncü firmalarının da katılacağı CNR Emlak 2015 Fuarı'na Babacan İnşaat, Demir İnsaat, Rumeli Yapı ve Ofton gibi sektörün öncü firmaları, metrekarelerini büyüterek katılacaklar. AB ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden katılımcının beklendiği fuarda yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.


Sabah


Geri Dön