16 / 04 / 2024

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.



Bu zam haberi, genel gıda fiyatlarındaki artış trendine paralel olarak gelirken, diğer içeceklerin de zam göreceği spekülasyonlarına yol açtı. Detaylar haberimizde...

Coca Cola 330 ml Kutu Fiyatı 18 TL'ye Ulaştı!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın Twitter hesabından duyurduğu habere göre, Coca Cola 330 ml kutu fiyatına yeni bir zam geldi. Yapılan son fiyat artışıyla birlikte 330 ml kutu kola, 18 TL seviyesine çıktı. Bu zam, maliyetlerin artması ve marketlerin tavsiye fiyatlarını yüksek seviyelerde belirlemesi nedeniyle gerçekleşti. Tüketiciler, artan fiyatlar nedeniyle kola gibi temel gıda ürünlerini almakta zorlanıyor ve aile bütçelerinde kısıntılara gitmek durumunda kalıyor.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Zam Sadece Coca Cola ile Sınırlı Değil: Fanta ve Sprite da Zamlandı!

Coca Cola'nın yanı sıra diğer içecek markaları da zam haberleriyle gündemde. 330 ml Fanta ve Sprite fiyatlarında da bir artış yaşandı. Bu fiyat artışıyla beraber tüketiciler, içeceklerin yanı sıra atıştırmalık ürünler gibi diğer gıda maddeleri için de daha fazla ödeme yapmak durumunda kalacak. Öte yandan, daha önce yapılan açıklamaya göre 2,5 litrelik kola fiyatı da zam görecekmiş gibi görünse de henüz bir fiyat artışı gerçekleşmedi. Ancak, tüketicilerin fiyatlar konusunda endişeli olmaya devam ettiği bir gerçek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön