25 / 04 / 2024

Coinbase, 4 altcoin için geçici unstaking sınırlaması uygulayacak!

Coinbase, 4 altcoin için geçici unstaking sınırlaması uygulayacak!

Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Cardano (ADA), sınırlı bir süre için Coinbase'de unstake edilemeyecek.



Coinbase, Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) için staking hizmetlerinde bir güncelleme yapacağını duyuran bir tweet attı. Tweet'e göre, müşteriler bu altcoinlerdeki bakiyelerinin 24 Mart ile 28 Mart arasında "Kazanç bakiyesine" taşınacağını görecekler. Bu bakiye, yatırılan fonları temsil ediyor ve müşteriler 29 Mart'ta güncelleme tamamlanana kadar geçici olarak bu varlıkları unstake edemeyecek veya daha fazla fon yatıramayacak.

Coinbase, 4 altcoin için geçici unstaking sınırlaması uygulayacak!

Geçici sınırlamaya rağmen, müşteriler güncelleme süresi boyunca ödül kazanmaya devam edecek. Ödemeler, güncelleme 29 Mart'ta tamamlandıktan sonra kaldığı yerden devam edecek ve bu tarihten itibaren müşteriler daha fazla para yatırabilecekler.

SEC tarafından bir dava tehdidi altında olan Coinbase, Algorand (ALGO) için staking hizmetlerini durduracağını da duyurdu. Şirket, ALGO için ödül sunmayı 29 Mart 2023'ten itibaren durduracağını açıkladı. Ancak, bu değişiklik daha önce kazanılmış herhangi bir varlığı veya kazancı etkilemeyecek. 31 Mart 2023'te sona eren yönetim dönemine ait ödüller Nisan ayı başında ödenecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön