27 / 04 / 2024

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama projesi "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarıldı. Colorist Panorama'da lansman öncesi fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 



CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen  Colorist Panorama  projesi, "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunuldu. 

Colorist Panorama projesi toplamda 77 adet villadan meydana geliyor. Projede, 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı sunuluyor.

Panoramik deniz manzarasına hakim Colorist Panorama'da ön talep toplanmaya devam ediyor. Projede faizsiz 60 ay vadelendirme ve  yüzde 10 indirim fırsatı da veriliyor. 

Colorist Panorama da 230 bin TL ye 1+1 fırsatı!

Şile Colorist Panorama'da sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi çeşitli ortak kullanım alanları bulunuyor. 

Marina, kale ve Şile plajına çok yakın mesafede inşa edilen Colorist Panorama, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında yükseliyor. 

Colorist Panorama da 230 bin TL ye 1+1 fırsatı!

Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com


projeye sor



Geri Dön