24 / 04 / 2024

Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fırsatlar sunuluyor. Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.



CFR Yapı tarafından Şile'de "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı satışlar devam ediyor. 

Toplamda 77 adet villadan meydana gelen  Colorist Panorama  projesinde  1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olabilmek mümkün. 

Colorist Panorama da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Panoramik deniz manzarasına hakim Colorist Panorama'da ayrıca faizsiz 60 ay vadelendirme ve  yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor. Proje  Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında inşa ediliyor.

Colorist Panorama Şile projesinde sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi çeşitli ortak kullanım alanları mevcut. 

Colorist Panorama da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com


projeye sor



Geri Dön