23 / 04 / 2024

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

Şile'de yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükselen Colorist Panorama'da yılbaşına özel hazırlanan kampanya kapsamında 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...



Colorist Panorama,  CFR Yapı  imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa ediliyor. Proje, yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükseliyor.

7 blokta 49 daireden meydana gelen Colorist Panorama'da 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire tipleri bulunuyor.

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor.

Colorist Panorama da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Colorist Panorama'da 10 daireye özel hazırlanan kampanya kapsamında daireler 199 bin TL'den satılıyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor.

Yaz okulu konseptine de yer verilen Colorist Panorama'da sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Colorist Panorama da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!


Colorist Panorama iletişim
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com

 


projeye sor



Geri Dön