19 / 04 / 2024

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.



Birbirinden canlı renk ve desenleriyle Confetti çocuk odası halıları, çocukların hayal dünyalarını ve hareket kabiliyetlerini geliştiriyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan ‘Study Time’, gelişim çağında renkleri öğrenmelerinde yardımcı olan boyama halı modelleriyle Confetti, çocukların oynarken öğrenmelerini de sağlıyor.


Özellikle anaokulları ve kreşler tarafından tercih edilen Confetti çocuk odası halıları, tasarımlarıyla çocukların gelişim ve öğrenimine katkı sağlıyor. Kreş ve anaokulları için tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlanan duvardan duvara oyun ve eğitici halılarıyla Confetti, antibakteriyel ve antistatik özellikleriyle çocuklar için güvenilir bir ortam oluşturuyor. Ayrıca hav bırakmaz yapısı ve kaymaz taban özelliğiyle Confetti çocuk odası halıları kullanış kolaylığı sunuyor.


Siz de çocuğunuzun odasına uygun şık bir halı tasarımıyla tanışmak istiyorsanız, www.confetti.com.tr adresine girerek Confetti çocuk odası halısı koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.



Geri Dön