24 / 04 / 2024

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak



2016 yılında da banyolar Confetti ile renklenecek. Evlerini bir bütün olarak düşünen, banyolarına şık ve modern aksesuarlarla süslemek isteyenlere pek çok seçenek sunan Confetti, 2016 yılında banyoları soft renklerle süsleyecek. Koleksiyonda somondan minte griye; yeşilden maviye pek çok farklı ton ve desen seçenekleri hâkim. Daha canlı, modern esintiler sevenlere de birçok alternatif sunan Confetti, geometrik desenlerin yer aldığı banyo halılarıyla dikkat çekiyor. 


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların da önüne geçen Confetti, tüy bırakmaz özelliğiyle kolay kullanım imkânı sağlıyor. Banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemine karşı emici tabanı sayesinde kadınların gizli yardımcısı oluyor.  Anti-alerjik, anti-statik özelliğiyle sağlıklı, güvenilir bir kullanım alanı sunan Confetti, koku yapmayan ve aşınmaya dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 


Siz de www.benimhalim.com adresine girerek 2016 yılı Confetti banyo halı koleksiyonlarını inceleyebilir, banyonuza ister soft renklerle ister canlı ve desenli modellerle renklendirmek için hızlıca sipariş verebilirsiniz. 



Geri Dön