19 / 04 / 2024

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.



Çorlu Demirköy Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan mesire yerindeki yapı denetim faaliyetlerini son durumu görmek için Demirköy’e giden Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, çalışmalar hakkında İşletme Müdürü İhsan Ceylan’dan bilgi aldı.


Yapımında sona gelinen mesire alanının incelenmesinde Bölge Müdürü Zekeriya Mere’ye, İstanbul Orman Fakültesinden öğretim üyeleri, Marmara Araştırma Enstitüsü Mühendisleri ve Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Teknik Personelinden oluşan bir heyet eşlik etti.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, mesire yerinin en güzel ve en hızlı şekilde bitirilip yakın tarihte vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Mere, tamamlandığında hem Demirköy halkın hem de bölgeye gelenlere hizmet edecek olan Enver Kara Mesire Alanı’nda çalışmaların güzel gittiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.




Çorlu Gazetesi


Geri Dön