26 / 04 / 2024

Corner Life Güneşli satılık daire!

Corner Life Güneşli satılık daire!

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Corner Life

Avrupa Yakası'ndaki Corner Life Güneşli satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor...



Corner Life projesi, Avrupa Yakası'nda Güneşli Bölgesi içinde yer alıyor. Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından inşa edilen Corner Life Güneşli satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


2 blok halinde yükselen Corner Life Güneşli projesinde bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlandı.  21 ticari ünitenin yer aldığı Corner Life Residence projesinde 211 konut bulunuyor. 


Corner Life Rezidans Güneşli projesinde konutların alanları 44 metrekareden başlıyor ve 167 metrekareye kadar yükseliyor. Corner Life Rezidans Güneşli ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Corner Life Güneşli satılık daire!


Corner Life Rezidans Güneşli teslim tarihi olarak Aralık 2014 belirlendi. Corner Life Güneşli satılık daire fiyatları 177 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Corner Life Güneşli satılık daire fiyatları!

Stüdyo dairelerin fiyatları 177 bin TL 'den;

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 227 bin TL 'den;

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 308 bin TL 'den;

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. 


Corner Life Güneşli satılık daire!


Corner Life Evleri Güneşli'de tenis kortu-basket sahası, amfi tiyatro, açık kapalı yüzme havuzu, fitness- sauna-hamam, açık spor alanı, kapalı sinema salonu, vitamin bar, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, geniş bahçe, market ve kamelyalar yer alıyor. 


Corner Life Rezidans Güneşli iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: http://cornerlifegunesli.com


projeye sor



Geri Dön