27 / 04 / 2024

Corner Ofis 2015 yılında teslim edilecek!

Corner Ofis 2015 yılında teslim edilecek!

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Corner Ofis

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı 2014'te yatırımlarına devam ediyor. İki şirket, Corner serisinin üçüncü halkasında ofis projesi yapıyor. 70 milyon TL'lik proje, 292 ofis birimi ve 18 ticari üniteden oluşacak...



Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat "Corner" serisine Cornerofis Güneşli projesiyle üçüncü halkayı eklemeye hazırlanıyor. Şubat 2014'te temelleri atılacak Cornerofis Güneşli'de 292 ofis birimi ve 18 ticari ünite yer alacak. Projenin gelecek nesil ofis projelerine örnek olacağını kaydeden Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Keleş, "Çizgi dışı projelerle hem ekonomiye hem de insana değer katmaya devam ediyoruz" dedi. Keleş, "Alışılagelmiş projelerin yerine, çizgi dışı projeler geliştirerek, hem ekonomiye, hem de insanların yaşamlarına değer katmak istiyoruz. Şimdiye kadar geliştirdiğimiz projelerde insana ve çevreye saygımızdan asla ödün vermedik. Bundan sonraki projelerimizde de bu çizgimizi bozmadan ilerleyeceğiz" dedi. 


Aralık 2015'te teslim 

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat olarak "Corner" serisi altında yapacakları 3. proje olan Cornerofis Güneşli projesi Şubat 2014'te hayata geçecek. Soner Keleş "Toplamda 70 milyon TL yatırımla inşasına başlayacağımız proje, 50 bin metrekare inşaat alanında ofis ve çarşı konseptiyle inşa edilecek. Dünyanın ünlü şirketlerinin tercih ettiği bu konseptte, yine dünyaca ünlü H.H.S Mimarlık'ın imzası bulunacak. Cornerofis Güneşli projesini Aralık 2015'te teslim etmeyi planlıyoruz." dedi. 


Ofis düzeninde ezber bozacağız

Plaza ve niteliksiz iş merkezlerinde çalışanların sosyal donatılardan yoksun yaşadıklarını kaydeden Soner Keleş, bugün spor merkezi, dinlenme alanları, kafeteryası olmayan ofis projelerinde binlerce kişinin çalıştığın ve bu çalışanların işten çıktıklarında evlerine gidip dinlenmeyi tercih ettiğini anlattı. Keleş, "Dolayısıyla birçoğu işlerinde düşük performanslarla çalışıyorlar. Biz Cornerofis Güneşli projemizle bu rutini ortadan kaldırıyoruz. Ofis düzeninde ezber bozuyoruz. Cornerofis Güneşli'de çalışanlar için birçok aktiviteyi sunuyoruz" diye konuştu.


Her şey 'meydan'da olacak

Cornerofis Güneşli'nin 4 bin metrekarelik devasa meydanı birçok donatıyı içinde barındıracak. Projede ayrıca 18 kişilik toplantı odaları, sinevizyon salonu ve 24 kişilik seminer odaları, lounge plus, back-up concierge, sağlık odası, vale hizmetleri, elektrikli şarj merkezi, havuz, tek pota basketbol, playstation odası, her katta coffee corner, squash, SPA, sekretarya temizlik hizmeti, fitness ve pilates, parti odası ve hobi odaları yer alacak.


Sabah


projeye sor



Geri Dön