26 / 04 / 2024

Cornerlife’ın yanı başında yeni bir proje daha! Corner Ofis!

Cornerlife’ın yanı başında yeni bir proje daha! Corner Ofis!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı, Cornerlife Güneşli’den sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Cornerlife’ın hemen arkasında konumlanan Corner Ofis projesinin Şubat 2014’te satışa çıkması planlanıyor...



Keleş İnşaat ve Beyaz inşaat ortaklığı, Güneşli’de hayata geçirdikleri Cornerlife Güneşli projesinin hemen arkasında yeni bir projeye daha star vermeye hazırlanıyor. Corner Ofis adıyla lanse edilecek olan projenin Şubat 2014’te satışa çıkması planlanıyor. 


Cornerlife Güneşli için düzenledikleri altın kampanyasının duyurulduğu toplantıda konuşan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Keleş, 35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirecekleri Corner Ofis projesinin inşaat alanının ise 14 bin metrekare olduğunu söyledi.


 Cornerlife’ın yanı başında yeni bir proje daha! Corner Ofis!


Şubat 2014’te satışta

Güneşli bölgesinin en lüks plazasını yapacaklarını vurgulayan Keleş, projede satışların Şubat 2014’te teslimlerin ise  2015 yılında yapılmasını planladıklarını söyledi. 


Metrekaresi 3 bin TL

Projede büyüklükleri 40 ile 200 metrekare arasında değişen farklı ofis seçeneklerinin yer alacağını söyleyen Keleş, ofis fiyatlarının ise 3 bin TL ile 4 bin 400 TL arasında değişeceğini ifade etti. 


Yüzde 18 KDV ile

Corner Ofis projesinde yüzde 18 KDV oranının uygulanacağının altını çizen Keleş, bölgenin en prestijli ofis projesini yapacağız. Corner Ofis’te her şey bulunacak. Projemizi yüzde 18 KDV oranı ve metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla Şubat ayında satışa çıkaracağız” dedi. 


 Cornerlife’ın yanı başında yeni bir proje daha! Corner Ofis!


Cornerlife’tan daire alana metrekaresi kadar altın

Cornerlife Güneşli projesinde kampanya kapsamında müşterilere satın aldıkları dairenin metrekaresi kadar altın hediye edeceklerini belirten Keleş, kampanyanın bu yılın sonuna kadar geçerli olduğunu belirtti.


Toplam 10 kilo altın hediye edilecek

Toplam 211 konuttan oluşan Cornerlife Güneşli projesinde yüzde 60 oranında satışların tamamlandığının altını çizen Soner Keleş, “211 konuttan yaklaşık 80’inin satışları devam ediyor. Kalan 80 dairemiz bugün itibariyle başlattığımız kampanya kapsamında satılırsa müşterilerimize toplam 10 kilo altın hediye etmiş olacağız” açıklamasında bulundu. 


Cornerlife Güneşli altın kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön