29 / 03 / 2024

Özbaş Trea Residence’a komşu yeni bir projeye start verecek!

Özbaş Trea Residence’a komşu yeni bir projeye start verecek!

Geçtiğimiz hafta Kağıthane’de Trea Residence’ın temellerini atan Özbaş Yapı, Trea Residence’ın yanı başında yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılacak olan projenin 2014’ün ilk aylarında başlaması planlanıyor…



Geçtiğimiz hafta Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Trea Residence projelerinin temellerini atan Özbaş İnşaat, bölgede ikinci proje için kolları sıvadı. Yine kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilecek olan proje Trea Residence projesine yakın konumda yer alacak.

 

2014’ün ilk aylarında inşaat başlayacak

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Özbaş Yapı Genel Müdürü Mehmet Nuri Baş, parsel sahipleri ile henüz anlaşmalar tamamlanmadı tamamlanır tamamlanmaz projenin inşaatına başlayacağız dedi. 


Trea Residece projenin yanı başında konumlanacak

Kağıthane projelerine en geç 2014’ün ilk aylarında start vermeyi planladıklarını ifade eden Mehmet Nuri Baş, “Projemiz 8 parselin birleşmesinden oluşuyor. Trea Residence projemize çok yakın bir konumda yer alacak. Kağıthane projemiz toplam 120 konut olacak. Konut diyoruz ama ofis yönünde de çok büyük talep var. Bölgenin ihtiyaçlarına uygun A plus bir proje geliştireceğiz” açıklamasında bulundu. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön