29 / 03 / 2024

Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor!

Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle ve düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Somuncu Grup, çok konuşulacak yeni bir kampanyaya daha imza attı. Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor.



Düzenlenen kampanya kapsamında komşular hem Zirve’de ev sahibi oluyor hem de Koleksiyon, Zebrano, Mudo Concept ve ya Destanbul’da geçerli olan 10.000 TL değerinde mobilya ve aksesuar hediye çeki kazanıyor.  

Konu hakkında detaylı bilgi veren Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “ Komşusuyla ya da arkadaşıyla Zirvepark’ın cazip ödeme seçeneklerinden faydalanarak ev sahibi olan herkes kampanyamıza katılabiliyor. Ayrıca geçmiş dönemde ev sahibi olan müşterilerimizde komşularını getirdikleri takdirde “Komşular Zirve’de Buluşsun” adlı kampanyamızdan faydalanabiliyor.”diye konuştu.

2+1’den 5+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu Zirvepark’ta  Akbank & Türkiye Finans Bankaları’ndan 120 aya varan taksit imkanları bulunuyor.

Komşular Zirve’de Buluşacak

Zirvepark yatay yapılaşma ile geniş bir alanda, çağdaş çözümler çerçevesinde, birbirini tanıyan insanlar, birbirleriyle görüşen komşular, tanıdık çehreler ve keyifli bir aile ortamı yaşatmayı hedefliyor.

Zirvepark’ta komşuluğu pekiştirecek sosyal donatılara yer verdiklerini söyleyen Adnan Dutak “Nezih bir semtte, manzaralı ve sosyal alanlara sahip konutlarda yaşamını sürdürenler daha sağlıklı. Çünkü ruh ve beden sağlığında, kişinin tüm çevresi ve yaşadığı fiziksel alan etkili oluyor. Yapılan araştırmalar da bu durumu doğruluyor. Örneğin, samimi ve güvenilir komşuluk ilişkileri, sosyal imkanları ve etkinlik fırsatları barındıran çevrede yaşayan bireylerin; sağlıksız ve sosyal imkanlardan izole alanlarda yaşayanlardan daha mutlu ve stressiz hissettikleri yapılan araştırmalarla kanıtlanmış bulunuyor. Bu nedenle Zirvepark’ın ilk tasarım aşamasından itibaren sosyal alanlara büyük önem verdik. Gusto’dan gurme odasına, kış bahçesinden teras katlarına kadar pek çok alanda arkadaşlar ve komşular birlikte keyifle vakit geçirebilecek.” dedi.

31 Ekim 2014 tarihinde son bulacak kampanyadan faydalanan ev sahiplerinin, Destanbul, Zebrano, Mudo Concept veya Koleksiyon mağazalarında geçerli olan mobilya ve aksesuar hediye çekini 1 yıl içerisinde kullanmaları gerekiyor.



Zirvepark Konya İletişim Bilgileri 

Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com



Geri Dön