26 / 04 / 2024

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.



5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. 2016 senesi ile beraber globalde markalaşma konusunda atağa geçen Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor. Bu seneye, “Yeni Bir Güne Yepyeni Bir Başlangıç” mottosuyla giren marka, ürünlerinin fonksiyonelliği ve cazibesiyle Kırgız halkına banyolarda kusursuz banyo deneyimi yaşatmak için tasarımlarını yeni showroomunda görücüye çıkarttı.


Kırgızistan’da mevcutta 4 showroomuyla hizmet veren Creavit, ürünlerine olan talebi karşılamak için 240 metrekare genişliğinde yeni showroomuyla ve konusunda uzman ekibiyle Kırgızistan inşaat sektörüne kaliteli ürünleri ile hizmetlerini devam ettiriyor. Orta Asya’da uzun süredir faaliyet gösteren Creavit, Kırgız pazarının önemli oyuncuları arasında bulunuyor.


60 ülkede 60 ayrı banyo kültürüne ürünleri ile ulaşan Creavit’in, farklı kullanım alışkanlıkları olan kültürlerde bu denli talep görüyor olmasının en önemli sebeplerinden birisi fonksiyonelliğe önem verirken estetik kalitesini her zaman bir adım öne taşıyor olması.



Geri Dön