16 / 04 / 2024

Crown Deluxe Bahçeşehir'de yaşam Mayıs 2014'te başlayacak!

Crown Deluxe Bahçeşehir'de yaşam Mayıs 2014'te başlayacak!

Akbatı AVM ve Fransız Sokağı ile komşu yaklaşık 13 bin 500 metrekare arazi parçasında, iki konut, bir kapalı sosyal alan ve bir okul kütlesi olmak üzere bağımsız 4 bloktan oluşan, 400 konutluk kompakt bir proje...



Crown Deluxe Bahçeşehir, TEM bağlantı yolu üzerinde. Akbatı AVM ve Fransız Sokağı ile komşu yaklaşık 13 bin 500 metrekare arazi parçasında, iki konut, bir kapalı sosyal alan ve bir okul kütlesi olmak üzere bağımsız 4 bloktan oluşan, 400 konutluk kompakt bir proje. Cadde kotunda 40 adet ticari birimin yer aldığı projede teslimler başlamış olup kapalı ve açık sosyal tesisler ile birlikte Mayıs 2014'te yaşam tam anlamıyla başlayacak.


 

Bahçeşehir'in 'tac'ını Crown Deluxe takacak 


Bahçeşehir'de Mayıs 2014'te yerleşke hayatının tam anlamıyla başlayacağı Crown Deluxe projesi, İngilizce 'taç' anlamına gelen Crovvn serisinin son önermesi. Blokların, birbirinin manzarasını ve ışığını kesmeyen yerleşimi ve projenin yer aldığı parselin çevresi ile olan sıkı bağı projenin dikkat çeken özelliklerinden bazıları 2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, "Crown" serisi altında Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de beş farklı projeyi hayata geçirmiş. Bu seri içinde Crovvn Deluxe Bahçeşehir iki ana konut blokunu ortak bir lobi binası ile bağlayan kompakt bir proje. Proje arazisi Akbatı yerleşkesine komşu ve TEM bağlantı yolu üzerinde. Parseli çevreleyen yollardan birinin Fransız Sokağı ile bağlantısı da projenin mimari yerleşim kararlarını etkilemiş ticari birimlerin önünde bırakılan ciddi büyüklükler ile kent yaşamı desteklenmiş. Özellikle Fransız Sokağı'm besleyen cadde üzerinde teraslı kafeler ve restoranlar ile proje komşusu olduğu konseptin parçası niteliğinde. 


IŞIĞI KESMEYEN BLOKLAR 


Ters yönde teraslanarak iki kattan 24 kata uzanan konut blokları karşılıklı yerleştirilmiş. Teraslamanın ters yönde olması 24 katlı blokların ışık ve manzara açıları için avantaj. 


Projede bağımsız bir ticari blok okul öncesi eğitim için hizmet verecek olup buz pisti dahil pek çok sosyal aktiviteyi barındırıyor. TEM cephesinde planlanan yaklaşık 1200 yataklı yeni hastane ve Ted Koleji ile aynı yöndeki İsviçre Hastanesi lokasyonun önemli dinamikleri. 


TERASLI DAİRELERE TALEP DAHA FAZLA 


Balkon ve terasa olan talep hemen her bölge için geçerli. Kentin en yoğun caddesinde de olsa ev kadınları balkon veya terastan vazgeçmiyor. 


Balkonların çevrilerek mutfak veya salona katıldığı önermeler de sadece yasal nedenlerle değil aynı zamanda balkona olan reel ihtiyacın sıkıştırılmış kent hayatı içinde önemi nedeniyle de artık kapatılmıyor. Crown Deluxe Bahçeşehir'de teraslı evlere talep yoğun. Salonla bütünleşen teras daireler 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 


YÜKSEK TAVANLAR İLE DAHA FERAH 


İki blok, tek giriş tek kontrol Daire 1+1 2+1 3+1 4+1 (dubleks) Projelerde standartların yükselmesi, her türlü aktivitenin projeye dahil edilmesi veya yeşil alanlardaki çeşitlilik ve peyzaj ile farklı noktalardan otopark girişleriyle sağlanan konforun, kısaca projeye katma değer sağlayacak her öğenin, ileride işletim aşamasında maddi bir karşılığı olacağı net. 

Projede iki blok arasında tek noktadan otopark, bina girişleri ile resepsiyon hizmetlerinde optimum çözümlere gidiliyor. 

Dış cephede kompakt ahşap lamine kaplama, silikon cam cephe ve ısı yalıtımı üzeri boya finisyonlu karma uygulamalar var. Yangın, su baskını, hırsız uyarı sistemleri, salonlarda split klima altyapısı, mutfaklarda buzdolabı hariç tüm ankastreler ve tüm odaların temizlenebilir kâğıt duvar kaplamaları satışa dahil. İç mekanlardaki net 2 metre 85 santim yükseklik tüm evi olduğundan daha geniş ve ferah kılıyor. 


Esin Tümer/ Habertürk Gazetesi 


Geri Dön