24 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi!

Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi...



Çukurova Balkon Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Ruhsat işlemleri devam eden proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan  Çukurova Balkon  Kartal Evleri Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. 


Kartal Çukurova Balkon projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatta; yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i ise 1 yıl sonra veya isteğe bağlı olarak hemen başlıyor.


Çeşitli sosyal alanlardan oluşan Çukurova Balkon 'da spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness ve sauna mevcut. Proje 2 blok halinde yükseliyor. 


Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi!

1+1 konutlar 240 bin TL'den, 

2+1 konutlar 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çukurova Balkon satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön