26 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Kartal teslim tarihi!

Çukurova Balkon Kartal teslim tarihi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Konutları Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2 blok halinde 244 daireden oluşan Çukurova Balkon Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Kartal Soğanlık'da yer alan  Çukurova Balkon  projesinde satışlar başladı. Proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında inşa edilecek.  Proje Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Çukurova Kent Yapı tarafından hayata geçirilecek.


Çukurova Balkon Kartal Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Çukurova Balkon Konutlarında daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 


Çukurova Balkon Kartal teslim tarihi!

Çukurova Balkon Konutları'nın 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.


Kartal Çukurova Balkon projesi 7 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. Projede fitness, sauna, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Çukurova Balkon projesinin ödeme planı yüzde 1 peşinat ödedikten sonra ara ödemeyle yapılabiliyor. Ara ödemeler yüzde 17'lik kısmı 1 yıl sonra, diğer yüzde 17'lik kısmı 2 yıl sonra %65’i için ise istenirse ödemesine 1 yıl sonra başlanıyor, istenirse ödemesine hemen başlayıp banka kredisi kullanılıyor.


Çukurova Balkon Kartal iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön