19 / 04 / 2024

Çukurova Balkon konut teslimleri!

Çukurova Balkon konut teslimleri!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...



Çukurova Balkon projesi toplam 261 adet daireden meydana geliyor. Projede firma bünyesinde taksit avantajı ve banka kredisi ile ödeme yapılarak daire sahibi olmak mümkün.


İstanbul Kartal’da 19 ve 20 katlı 2 bloktan oluşan  Çukurova Balkon  projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Proje  Çukurova Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. 


Çukurova Balkon Kartal projesi konum olarak, Aydos Ormanı'na 2 dakika, Kartal metrosuna ve yeni açılacak olan İKEA'ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı'na ve Maltepe Park AVM'ye 1,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Çukurova Balkon Evleri'nin ortak alanlarında, basketbol sahası, tenis kortu, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çok amaçlı saha, yürüyüş alanları ve barbekü gibi olanaklar da sağlanıyor. 


Çukurova Balkon konut teslimleri!

Çukurova Balkon konut teslimleri Eylül 2017 tarihinde yapılacak. Kartal Çukurova Balkon projesinin ön tarafı Marmara Denizi ve Adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olup tüm daireler balkonlu olarak tasarlanıyor. 

Çukurova Balkon Adres : Yeni Soğanlık Mah. Pamukkale Sok. Kartal/İstanbul


Çukurova Balkon iletişim:

Tel : 444 8 259

Web : http://www.cukurovabalkon.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön